Menu zostało tymczasowo wyłączone.
Jeśli jesteś klientem — prosimy o cierpliwość i dziękujemy za zrozumienie.
Jeśli jesteś administratorem — prosimy o uregulowanie płatności, aby przywrócić dostęp do menu
Beef tartare served with capers, marinated porcini mushrooms, shallots and amber cheese
(TATAR WOŁOWY podany z kaparami, marynowanym borowikiem, szalotką i serem bursztyn)
52,00 zł
CAESAR SALAD served with chicken, capers, tomatoes, Parmesan cheese and croutons
(SAŁATKA CAESAR podana z kurczakiem, kaparami, pomidorami, parmezanem i grzankami)
42,00 zł
Soups
TOM KHA KAI SOUP - oriental soup based on shrimp broth with chicken, shitake mushrooms, seasoned with coriander and coconut milk. Spicy.
(ZUPA TOM KHA KAI - orientalna zupa na bazie bulionu z krewetek z kurczakiem, grzybami shitake, doprawiona kolendrą i mlekiem kokosowym. Pikantna.)
35,00 zł
Main dish
LABEL ROUGE SALMON FILLET - served with celery puree, wild broccoli and Vierge sauce.
(FILET Z ŁOSOSIA LABEL ROUGE - podany z puree selerowym, dzikim brokułem oraz sosem Vierge.)
89,00 zł
BEEF BURGER - with Chedar cheese, lettuce, tomato and cucumber, served with fries
(BURGER WOŁOWY - z serem Chedar, sałatą, pomidorem i ogórkiem, podany z frytkami)
49,00 zł
Desserts
CHOCOLATE PARFAIT delicately seasoned with rum, served with hazelnut cream.
(PARFAIT CZEKOLADOWE delikatnie doprawione rumem, podane z kremem orzechowym.)