Menu zostało tymczasowo wyłączone.
Jeśli jesteś klientem — prosimy o cierpliwość i dziękujemy za zrozumienie.
Jeśli jesteś administratorem — prosimy o uregulowanie płatności, aby przywrócić dostęp do menu
Rindertatar serviert mit Kapern, marinierten Steinpilzen, Schalotten und Bernsteinkäse
(TATAR WOŁOWY podany z kaparami, marynowanym borowikiem, szalotką i serem bursztyn)
52,00 zł
CAESAR SALAD serviert mit Hühnchen, Kapern, Tomaten, Parmesan und Croutons
(SAŁATKA CAESAR podana z kurczakiem, kaparami, pomidorami, parmezanem i grzankami)
42,00 zł
Suppen
TOM KHA KAI SOUP - orientalische Suppe auf der Basis von Garnelenbrühe mit Hühnchen, Shitake-Pilzen, gewürzt mit Koriander und Kokosmilch. Scharf.
(ZUPA TOM KHA KAI - orientalna zupa na bazie bulionu z krewetek z kurczakiem, grzybami shitake, doprawiona kolendrą i mlekiem kokosowym. Pikantna.)
35,00 zł
Hauptgericht
LABEL ROUGE LACHSFILET - serviert mit Selleriepüree, Wildbrokkoli und Vierge-Sauce.
(FILET Z ŁOSOSIA LABEL ROUGE - podany z puree selerowym, dzikim brokułem oraz sosem Vierge.)
89,00 zł
BEEF BURGER - mit Chedar-Käse, Salat, Tomate und Gurke, serviert mit Pommes
(BURGER WOŁOWY - z serem Chedar, sałatą, pomidorem i ogórkiem, podany z frytkami)
49,00 zł
Nachspeisen
SCHOKOLADENPARFAIT fein abgeschmeckt mit Rum, serviert mit Haselnusscreme.
(PARFAIT CZEKOLADOWE delikatnie doprawione rumem, podane z kremem orzechowym.)